Centre Ōptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promociķ vālida fins al 10/9/2022)

Provocant la Pau recull 400 caixes d’aliments i productes bāsics per als refugiats d’Atenes

Abastiran a més d’un centenar de refugiats, sobretot nens –alguns menors sense família-, embarassades i altres persones en situaciķ de vulnerabilitat

7/2/2018

Provocant la Pau recull 400 caixes d’aliments i productes bāsics per als refugiats d’Atenes | Amposta.info

La Fundaciķ Provocant la Pau ha tancat una campanya de recollida d'aliments, roba i productes bāsics, sobretot per a nadons i mares lactants, que ha durat un mes i que s'ha estčs per gairebé tots els municipis de les Terres de l'Ebre. Tot i fer-se després de Nadal i amb la qüestiķ dels refugiats amb menys presčncia mediātica, s'ha aconseguit enviar a Grčcia 397 caixes -17 palets-, amb productes de primera necessitat: roba, bolquers, llet, aliments bāsics o productes d'higiene, entre d'altres. 

Abastiran a més d'un centenar de refugiats, la majoria sirians, afganesos i kurds. Sķn sobretot nens –alguns menors sense família-, embarassades i altres persones en situaciķ de vulnerabilitat que Provocant la Pau acull en un edifici ocupat autogestionat, els coneguts com ‘squads', situat al carrer Acharnon 22 d'Atenes.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info