CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Prop d'un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua

S’han venut més de 1.000 entrades en els tres dies d’activitat, del 25 al 27 de març

etiquetes   noticies, ciutat, societat, infancia, amposta

28/3/2024

Prop d’un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua | Amposta.info


El 34è Saló de Pasqua tanca les portes amb prop d'un miler de participants. Els infants i adolescents d'Amposta van poder gaudir de tres dies d'activitats, del 25 al 27 de març, a les pistes blaves, que es van dividir en una desena d'espais amb múltiples activitats. En concret, en aquesta edició s'han venut 1.166 entrades, destacant especialment el dimarts i dimecres, amb més de 400 xiquetes i xiquets cada dia.

Amb la col·laboració d'entitats culturals i esportives, s'han dut a terme activitats per a totes les edats: tallers de pinta cares o de camisetes, un espai de cuina, per aprendre a fer castells o jugar a escacs o per practicar esport, a més d'una zona d'aventura, inflables i treballs manuals sobre sostenibilitat. Com a novetat, aquest any també hi havia una zona de jocs i sorral per a infants de 0 a 3 anys, un espai de lactància i jocs gegants al centre del recinte. Alhora, cada dia es va programar una activitat especial, des de màgia a un contacontes amb la Unitat Canina de la Policia Local i una xocolatada.

Paral·lelament, i amb la voluntat que tothom pogués gaudir del Saló, durant el matí i a la tarda es podia gaudir d'una franja tranquil·la sense música.SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiançaPer: Redacció

Foto: Ajuntament d’Amposta


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info