Eports Ample de Banda i Internet

Prop de 60 tiradors internacionals es concentren al Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre

Tiradors i Tiradores d’arreu del món es preparen a les instal·lacions ampostines per a la Copa del Món d’Espasa Femenina «Ciutat de Barcelona»

4/2/2019

Prop de 60 tiradors internacionals es concentren al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre | Amposta.info Foto: cedida


Una seixantena de tiradores i tiradors internacionals es preparen aquesta setmana al Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre, a Amposta. La majoria d'esportistes són tiradores que han vingut a les instal·lacions ampostines per preparar-se per a la Copa del Món d'Espasa Femenina «Ciutat de Barcelona», que es celebrarà del 8 al 10 de febrer a la capital catalana.

«El Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre és tot un referent arreu del país, i és gràcies al treball que hi ha darrere dels professionals i dels esportistes que venen a preparar-se», ha dit l'alcalde, Adam Tomàs, durant la visita als entrenaments a la sala d'Esgrima del CTE. Tomàs també ha afegit que «seguirem treballant perquè puguin estar com a casa i puguin tornar tots els anys».

En els entrenaments hi participen atletes internacionals de seleccions olímpiques com Estònia, Estats Units, Xina, Brasil, Canadà i Nova Zelanda, així com esportistes de França, Gran Bretanya i de la selecció Espanyola.

La primera concentració d'esportistes internacionals al Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta es va realitzar l'any 2008, pel que fa més de deu anys que diferents atletes confien en els professionals i les instal·lacions ampostines per preparar-se per a dates tan importants com és la Copa del Món d'Espasa Femenina.


Més modalitats esportives

Del 18 al 20 de gener el CTE també va acollir a 26 atletes del Club Triatló Katoa de Barcelona. El Centre de Tecnificació és una de les referències esportives a nivell estatal, per això esportistes de diverses modalitats es concentren a Amposta per preparar-se.

El CTE disposa de diferents instal·lacions esportives de referència, com la pista d'atletisme, la piscina municipal, la pista d'esgrima coberta, el centre de rem olímpic i el pavelló esportiu. En el cas de la pista d'esgrima coberta, és una de les millors pistes electròniques d'Europa i l'única d'aquestes característiques d'Espanya. De la mateixa manera també destaca el Centre de rem olímpic, amb tres hangars per a emmagatzemar les embarcacions, una sala de musculació i gimnàs i diferents vestidors.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info