AMPOSTA FAS GOIG

Prop de 5.000 espectadors passen per la vuitena edició del FesticAM

El festival va programar una trentena d’espectacles de 13 companyies, del 5 al 10 d’octubre

etiquetes   noticies, cultura, festicam, activitats, amposta

11/10/2021

Prop de 5.000 espectadors passen per la vuitena edició del FesticAM | Amposta.info 


Balanç positiu de la vuitena edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta (FesticAM), per on han passat prop de 5.000 espectadors per gaudir d'una trentena d'espectacles de les 13 companyies que s'havien programat, del 5 al 10 d'octubre. Una edició marcada per la reactivació cultural de la qual la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, en destacava la bona acollida: "La resposta del públic ha estat excel·lent i les companyies ens han trasllat el seu agraïment per tornar a un FesticAM que, respecte al de l'any passat, s'apropa més a la normalitat", deia la regidora, qui en destacava també les activitats que s'han realitzat als centres educatius com "una oportunitat per apropar el circ a l'escola".

El director de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) i del FesticAM, Jordi Príncep, reivindicava la qualitat dels espectacles, detallant que "el FesticAM segueix fent un pas endavant per apropar els diferents llenguatges artístics de la mà de companyies consolidades i emergents". Quant a l'assistència del públic, Príncep detallava que "tenint en compte que encara estem amb l'aforament i restriccions del 70%, demostra un cop més que la societat volem i necessitem cultura, arts escèniques i arts en viu al carrer".

Un cop acabat el festival, des de l'organització ja comencen a pensar en la següent edició. "Que hagi anat tan bé ens encoratja a treballar en una novena edició, i començar a pensar en una cita tan important com seran els 10 anys del FesticAM, el 2023", tancaven.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiu



Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info