AMPOSTA FAS GOIG

El projecte Vincles prepara una quinzena d'activitats d'acompanyament a la criança

La iniciativa impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d’Intervenció Socioeducatiu 03 ha programat activitats fins al desembre

etiquetes   noticies, ciutat, societat, infancia, amposta

15/9/2022

El projecte Vincles prepara una quinzena d’activitats d’acompanyament a la criança | Amposta.info


El projecte Vincles, la iniciativa d'acompanyament a la criança impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d'Intervenció Socioeducatiu 03 ha preparat una quinzena d'activitats, que tindran lloc del setembre al desembre a l'Espai Km 0 de l'Oficina de Turisme. Seguint en les seves tres línies d'actuació ‒embarassades, famílies i conferències‒, els serveis socials, educatius, de salut i de lleure de la ciutat han organitzat un seguit d'activitats per treballar els vincles familiars.

De l'espai nadó-biblioteca per a infants no caminadors o el de joc i relació, a xerrades sobre l'embaràs, la interacció dels infants amb l'entorn o les joguines, a més de tallers de musicoteràpia o massatge infantil són algunes de les activitats gratuïtes que hi ha programades fins al desembre. Com a novetat, aquest any s'oferirà servei de cangur durant les xerrades i a les activitats per a embarassades. Per assistir cal inscriure's al correu projectevincles@gmail.com, ja que les places són limitades.

El projecte Vincles és una acció impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d'Intervenció Socioeducatiu 03 (SIS03) de l'Ajuntament d'Amposta en col·laboració amb el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), les llars d'infants i l'àrea de psicologia i la de pediatria del CAP.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info