Eports Ample de Banda i Internet

Projecte Emma i Campus Winners de bàsquet femení s'alien

Durant tot el juliol es preveu que unes 240 persones participin en quatre torns diferents al campus Winners que se celebrà per setè any consecutiu al centre de Tecnificació Terres de l’Ebre a Amposta

etiquetes   noticies, societat, ciutat, esport, solidaritat, projecte emma, amposta

10/3/2021

Projecte Emma i Campus Winners de bàsquet femení s’alien | Amposta.info Per cada inscripció formalitzada al campus, es farà una donació de 5€ al projecte


El campus Winners de bàsquet femení, de reconegut prestigi estatal i fins i tot internacional, ja fa més de sis anys que té lloc al Centre de Tecnificació Terres de l'Ebre d'Amposta. Enguany, per la setena edició, s'ha aliat amb el projecte Emma dedicat a la recerca del càncer de mama. Per cada inscripció formalitzada al campus, es farà una donació de 5€ al projecte. "La unió entre el Projecte Emma i el Campus Winners representa alguns dels valors pels quals lluitem des del consistori: el treball en equip i la solidaritat", reconeix Iris Castell, regidora de Promoció i Turisme Esportiu.

"Nosaltres creiem que el progrés neix del treball en equip i la col·laboració, és per això que vam considerar idoni participar amb el projecte Emma, que està fent una tasca admirable i, a sobre, és un projecte que neix al mateix territori, a les Terres de l'Ebre", afegeix Francesc Canals, fundador i responsable del campus Winners. Per la seva banda, Carlos López, Coordinador de territorial de l'ICS a les Terres de l'Ebre, agraeix que s'hagi creat aquesta associació. "L'esport està estretament relacionat amb la salut i, a més a més, aquesta col·laboració ens donarà molta visibilitat arreu del territori; estem més que contents que hagin pensat amb nosaltres", afegeix.

El campus Winners acull, cada any, més d'un centenar de jugadores de bàsquet del país, i també de fora, al complex esportiu del centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre d'Amposta. "Hem de donar gràcies també a l'Ajuntament d'Amposta que ha estat un suport clau per a dur a terme el campus i compta amb unes instal·lacions idònies per al seu desenvolupament", apunta Carlos López.

El campus té una durada d'una setmana i s'acostumava a fer tres torns. Enguany, però, s'afegeix un torn més, el de la categoria mini/infantil per a les jugadores més joves, fent que el campus duri un total de quatre setmanes. S'espera que passin un total de 240 persones (entre jugadores, staff i organització) per les instal·lacions ampostines del 4 de al 31 de juliol.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament Amposta


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info