SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Programació de cursos d'hivern d'Esardi

S’han programat un monografic de fotografia i un de dibuix artístic i un taller d’introducció a la impressió 3D

1/2/2019

Programació de cursos d’hivern d’Esardi | Amposta.info


Dintre de la seua oferta formativa, l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta ha organitzat per a aquest mes de febrer, dos monogràfics i un taller. El primer serà un monogràfic de fotografia, dirigit per Paco Espinach, que s'impartirà tots els dimecres a la tarda des del 13 de febrer fins el 29 de maig. El monogràfic de dibuix artístic començarà el 14 de febrer i es farà a les tardes dels dijous fins el 30 de maig. Gemma Unió serà l'encarregada de dirigir-lo.

Els monogràfics de fotografia i de dibuix artístic tenen un preu de 150 € cadascun i el periode d'inscripció comença el dimecres 6 de febrer. Aquest mateix dia s'ha programat una reunió prèvia a l'inici del curs de fotografia.

Per últim, la programació inclou un taller d'introducció a la impressió 3D que constarà de tres sessions de 3 hores cadascuna, on es donarà a conèixer la línia de treball a l'hora d'imprimir en una impressora 3D per termofusió additiva. Estarà dirigit per Jordi Giner i tindrà lloc el 21, 22 i 23 de febrer al matí. El preu del taller és de 35€.

Per a més informació: www.esardi.cat


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info