SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El programa «Ocell de foc» de les Terres de l'Ebre, d'atenció a la salut mental dels joves, comença a caminar a Amposta

Té per objectiu fomentar iniciatives que promoguin l’atenció de persones joves d’entre 16 i 30 anys, per assolir el seu benestar emocional. A les Terres de l’Ebre s’ha posat en funcionament de la mà de Fundació Gentis, Atzavara Arrels, Grup d’Espai Blanquerna i Cooperativa Terram

etiquetes   noticies, ciutat, societat, joves, serveis socials, amposta, terres ebre

23/3/2023

El programa «Ocell de foc» de les Terres de l’Ebre, d’atenció a la salut mental dels joves, comença a caminar a Amposta | Amposta.info


Oferir atenció a joves, especialment als que presenten problemàtiques de malestar emocional, per millorar la seva autonomia personal i facilitar la construcció d'una vida independent. Aquest és l'objectiu del programa 'Ocell de foc', finançat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i que a les Terres de l'Ebre es posarà en funcionament de la mà de Fundació Gentis, Atzavara Arrels, Grup d'Espai Blanquerna i Cooperativa Terram.

Dimecres 22 al matí s'ha presentat el programa en el marc del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre en un acte que ha comptat amb la presència de la subdirectora general de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector, Isabel Garcia, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, la regidora de Joventut, Carla Bonfill, i la tècnica de Gentis, Neus Sabater, tècnica de Fundació Gentis i membres de l'equip tècnic del programa.

El programa té l'objectiu de fomentar iniciatives que promoguin l'atenció a persones joves d'entre 16 i 30 anys, especialment aquelles amb problemes de salut mental, per assolir el seu benestar emocional, una millora de la qualitat de vida i assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

Es desenvoluparà per tot el país amb un pressupost de 9,9 milions d'euros, amb la voluntat d'arribar anualment a 20.000 joves, 3.000 dels quals amb problemes de salut mental o malestar emocional. A Terres de l'Ebre s'espera arribar a un mínim de 700 joves al llarg dels dos anys de programa.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info