SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Professors de l’Institut de Tecnificació d’Amposta defensen que han garantit l’aprenentatge dels alumnes confinats

En un comunicat responen a la denúncia d’un grup de pares contra el confinament dels estudiants sense pauta completa

etiquetes   noticies, societat, educació, ensenyament, amposta

24/2/2022

Professors de l’Institut de Tecnificació d’Amposta defensen que han garantit l’aprenentatge dels alumnes confinats | Amposta.info


L’equip docent de segons de batxillerat de l’Institut de Tecnificació Esportiva d’Amposta ha respost, a través d’un comunicat, a la denúncia d’un grup de pares que consideren que es van vulnerar els drets dels seus fills obligats a confinar-se per no tenir la pauta completa de vacunació. El professorat defensa que han aplicat els protocols d’Educació i Salut i que han garantit el procés d’aprenentatge per a tot l’alumnat, amb "mesures alternatives" per als confinats. Els mestres remarquen "l’esforç suplementari" que han dut a terme perquè l’impacte de les mesures de la covid "siguin menys lesives" i rebutgen que s’hagi vulnerat drets o comès presumptes delictes d’odi o exclusió o assetjament.

L’equip de docents sosté que tant els professors de les diferents matèries com el tutor dels alumnes de segon de batxillerat han estat en comunicació amb els alumnes confinats per atendre les seves consultes. "No s’han trobat un mur sinó un canal perquè puguin continuar aprenent", asseguren. Els professors remarquen que "continuaran treballant amb les mateixes ganes" perquè els estudiants del centre assoleixin "l’excel·lència" i no comparteixen les raons relacionades amb el seguiment i l’aprenentatge dels joves de la denúncia que un grup de pares ha presentat als Mossos d’Esquadra perquè creuen que se’ls "qüestiona" la professionalitat.


Per: ACN

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info