BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Professionals i amateurs de la dansa es reuneixen a la quarta ediciķ del Festival DansAmposta

El festival, que tindrā lloc del 8 al 13 de juliol, comptarā amb la presčncia d’artistes de renom internacional

26/6/2019

Professionals i amateurs de la dansa es reuneixen a la quarta ediciķ del Festival DansAmposta | Amposta.info


Amposta es converteix en la capital de la dansa amb el Festival DansAmposta. Amateurs i professionals es reuniran durant sis dies per compartir noves formes de perfeccionar i aprendre un dels altres. ĢAconseguim que Amposta esdevingui una ciutat molt rellevant en el camp de la dansa, tant en āmbit nacional com internacionalģ, declara l'alcalde del consistori, Adam Tomās. Aquesta quarta ediciķ del DansAmposta, organitzat grācies a la colˇlaboraciķ de l'Ārea de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta i l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca, es divideix en un curs intensiu, del 8 al 12 de juliol, i la gala final, el dia 13 de juliol.

Amb l'objectiu d'impulsar la dansa a les Terres de l'Ebre d'una forma innovadora i creativa, el curs intensiu comptarā amb la presčncia d'artistes internacionals com Attila Egerházi, Mats Ek, Carlos Mirķ, Katalin Lorinc o Cristina Porres, exalumna de l'Escola Jacqueline Biosca i ballarina professional. ĢÉs un orgull que ampostines i ampostins que deixen petjada arreu del mķn tornen a casa per mostrar-nos el seu talentģ, ha seguit Tomās.

Jacqueline Biosca, directora de l'escola de dansa, ha apuntat que Ģels participants podran obtenir una beca per assistir al festival, igual com els alumnes becats de paīsos com Budapest o Itālia que també ens visitaranģ.

La gala final posarā la cirereta al pastís amb l'actuaciķ de les companyies invitades Royal Ballet Fehérvár, IT Dansa Companyia Jove de Dansa, ARTDANCE i les Germanes Mirķ, a més de l'actuaciķ dels alumnes assistents al DansAmposta. Serā el 13 de juliol a les 20.30 hores a la Lira Ampostina. Les entrades es poden aconseguir a l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca i a l'Ārea de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta.


Professionals i amateurs de la dansa es reuneixen a la quarta ediciķ del Festival DansAmposta | Amposta.infoFoto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info