SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Els premis Condé Nast Traveler reconeixen el Delta de l'Ebre com a millor destinació estatal

El premi referma l’estratègia de gestió turística i de promoció de la marca Terres de l’Ebre, un territori de referència en l’àmbit del turisme de natura

etiquetes   noticies, natura, turisme, amposta, delta ebre, terres ebre

2/12/2020

Els premis Condé Nast Traveler reconeixen el Delta de l’Ebre com a millor destinació estatal | Amposta.info Flamencs a les antigues salines de Sant Antoni


La revista Condé Nast Traveler, referent internacional en turisme de qualitat, ha guardonat el Delta de l'Ebre dins la categoria de 'Destino nacional', juntament amb altres indrets, recursos i empreses de l'estat i de l'estranger. Els uns i els altres integren la Gold List 2020 que aquesta prestigiosa publicació elabora anualment a partir del vots dels lectors. En el cas concret del delta, es destaca la "màgia i la bellesa" d'aquest ecosistema protegit de les Terres de l'Ebre, fet que el converteix en un indret especialment atractiu.  

Enguany, l'acte públic de lliurament dels premis s'ha ajornat atesa la situació sanitària per la Covid-19. No obstant això, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ja ha rebut el guardó de Condé Nast Traveler que acredita la qualitat turística d'aquest enclavament natural. El premi referma l'estratègia de gestió turística i de promoció de la marca Terres de l'Ebre, un territori de referència en l'àmbit del turisme de natura.

L'edició d'enguany dels premis de Condé Nast Traveler (www.traveler.es) ha lliurat 21 premis, en les categories de destinació internacional, resort estatal i internacional, creuers, hotel urbà i d'escapada, hotel gastronòmic o agència de viatges, entre d'altres.


Font: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info