Ara i tot l´any, compra producte de proximitat al Montsiā

La Policia Local crea set noves places d'agent de funcionari de carrera

Amb la incorporaciķ d’aquests set agents, prevista per al segon trimestre de l’any, el cos policial disposarā de 39 agents

13/2/2019

La Policia Local crea set noves places d’agent de funcionari de carrera | Amposta.info Les bases de la convocatōria es van publicar ahir al BOPT. Foto: cedida


La Policia Local d'Amposta acaba de convocar set places d'agent de funcionari de carrera que reforįaran el cos policial. Majoritāriament es tracta de places que han de cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc durant els últims mesos i millorar, així el servei que s'ofereix a la ciutadania. En aquest sentit, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, assenyala que "es continua apostant per millorar el cos de Policia Local, aquest cop traient noves places". "Ens permetran refermar el model policial que hem estat impulsant els darrers anys", afegeix Tomās. "Un model de policia de proximitat, que s'apropi cap a una policia pedagōgica i correctora i s'allunyi de la imatge de policia sancionadora", afegeix el regidor de Governaciķ, Miquel Subirats.

A aquestes set places hi poden accedir persones majors d'edat amb la ciutadania espanyola, títol d'educaciķ secundāria obligatōria o equivalent, que no hagin estat condemnats per cap delicte, no patir cap malaltia i tenir una alįada mínima d'160 cm per a les dones i 165 cm per als homes. Les bases es van publicar ahir al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i hi ha vint dies hābils des de la publicaciķ que es realitzarā en breu al BOE per poder inscriure's a l'oferta. La data de les proves sortirā publicada al mateix temps que es publiqui la llista d'admesos i exclosos.

Amb la incorporaciķ d'aquests set agents, prevista per al segon trimestre de l'any, el cos policial disposarā de 39 agents.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info