BIGMAT CITY AMPOSTA

Les pluges obliguen a suspendre les activitats als centres educatius de primària

També s’han suspés les activitats a les llar d’infants i instal·lacions esportives

22/10/2019

Les pluges obliguen a suspendre les activitats als centres educatius de primària | Amposta.info Pixabay


Davant les intenses pluges d'aquest matí i migdia, l'Ajuntament d'Amposta ha activat, en fase d'alerta, el seu pla d'emergència municipal per risc d'inundacions. Com a mesura preventiva, s'han suspès l'activitat d'aquesta tarda als centres educatius de primària i llars d'infants d'Amposta i a les instal·lacions esportives.

Les fortes pluges han obligat a tallar al trànsit els camins pista Tapà, Granell, Comunets i Mas de'n Carrasca i durant una hora, a la N-340 a l’alçada d’Amposta, s’ha hagut de donar pas alternatiu per inundacions de la calçada. 

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a les 13 h a Amposta ja s'acumulaven 109'5 mm. La previsió és que durant la tarda la pluja disminueixe, però a partir del vespre podrien tornar-se a intensificar.


Les pluges obliguen a suspendre les activitats als centres educatius de primària | Amposta.info Previsió del MeteocatPer: Redacció


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info