Eports Ample de Banda i Internet

El plenari del Consell Municipal de Serveis Socials d'Amposta tanca el 2023 amb la seua trobada anual

Van participar prop d’una trentena de persones en representació de 41 entitats i agents socials del municipi

etiquetes   noticies, ciutat, serveis socials, amposta

4/1/2024

El plenari del Consell Municipal de Serveis Socials d’Amposta tanca el 2023 amb la seua trobada anual | Amposta.info


Prop d'una trentena de persones, en representació de 41 entitats i agents socials d'Amposta es van reunir, dimecres 13 de desembre al Casal Cívic Ruiz Salgado, en la reunió anual del plenari del Consell Municipal de Serveis Socials. El Consell és l'òrgan de participació comunitària per l'assessorament, consulta, proposta i participació en matèria de Serveis Socials a Amposta, on participen des de les entitats socials del tercer sector i organitzacions a grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

Al llarg de l'hora que va durar la sessió, els participants van compartir informació sobre què ofereixen individualment com a entitat i agent social, mitjançant un torn obert de paraules. Posteriorment es van emplaçar a una propera reunió per anar avançant conjuntament en la xarxa de ciutadania organitzada que conformen les entitats socials del municipi i l'Ajuntament, que té la responsabilitat i el compromís. Per a finalitzar, es va destacar el treball conjunt i compartit que es fa durant tot l'any i de forma periòdica, per afrontar els problemes que es detecten. També es va posar de relleu que el Consell Municipal de Serveis Socials possibilita una organització comunitària que marca les línies prioritàries en l'àmbit de Serveis Socials on les entitats que el conformen l'omplen de contingut i actuen com a marc de referència.

La regidora de Drets socials i ciutadania, Núria Ferré, com a presidenta delegada de l'òrgan, agraïa l'esforç i implicació d'aquesta xarxa de treball: "L'objectiu del Consell Municipal de Serveis Socials és la millora de la vida de les persones i fer d'Amposta una ciutat més amable", deia. En la trobada del Consell Municipal també va participar el director dels serveis territorials del Departament de Drets Socials de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Juan Manuel Jaramillo, que també va agrair la participació de tothom i va destacar "que Amposta és un referent a nivell de tota Catalunya en quan a serveis socials, posant com a exemple el programa de l'atenció integrada social i sanitària". També hi van participar dos dels portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info