BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

El ple portarā a aprovaciķ una modificaciķ de pressupost per avanįar inversions de 700.000 euros

Pel ple ordinari de febrer també passaran dos temes per donar compliment als compromisos que va adquirir l’Ajuntament per a la instalˇlaciķ de l’empresa Effective Logístics a les antigues naus d’Antaix

etiquetes   noticies, ciutat, plens, ajuntament amposta, amposta

28/2/2022

El ple portarā a aprovaciķ una modificaciķ de pressupost per avanįar inversions de 700.000 euros | Amposta.info La urbanitzaciķ de l'espai del Passeig del Canal des de la Sequieta fins al Mestre Sunyer tindrā un cost de 300.000 euros


El ple ordinari del mes de febrer, que tindrā lloc aquest dilluns 28 de febrer a les 20h, portarā a debat una modificaciķ pressupostāria de prop de 700.000 euros "per avanįar inversions que teníem previstes a finals d'any", en paraules de l'alcalde, Adam Tomās. "D'aquesta manera maximitzem els recursos i optimitzem al māxim el temps", afegeix, complementant partides per poder dur a terme inversions". Així, dins d'aquests prācticament 700.000 euros es preveuen complementar partides inicials com el projecte de gimnās del Soriano-Montagut (s'afegeixen 20.000 euros als 260.000 ja previstos inicialment per poder fer ja el projecte executiu), la gespa del camp de futbol annex (que passa a tenir 175.000 euros de partida), la compra d'una embarcaciķ per al Club Nāutic (30.000 euros), la urbanitzaciķ del carrer Franįa des del pavellķ esportiu fins el carrer Sebastiā J. Arbķ (300.000 euros) o la urbanitzaciķ de tot l'espai del Passeig del Canal des de la Sequieta fins al Mestre Sunyer, un projecte redactat al 2010, i que ara disposarā de prācticament 300.000 euros.

Pel ple ordinari de febrer també passaran dos temes per donar compliment als compromisos que va adquirir l'Ajuntament per a la instalˇlaciķ de l'empresa Effective Logístics a les antigues naus d'Antaix. Per una banda, es portarā a aprovaciķ una bonificaciķ del 100% de l'Impost sobre Construccions, Instalˇlacions i Obres (ICI) de 106.000 euros. I per l'altra banda, l'aprovaciķ del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa per a una subvenciķ de 151.000 euros que compromet Effective Logístics a contractar 14 joves menors de 30 anys durant un any per a la seva professionalitzaciķ.


Espais de memōria histōrica

El ple també portarā a aprovaciķ l'adhesiķ de quatre espais a la Xarxa d'Espais de Memōria del Banc de la Memōria Democrātica de Catalunya, que gestiona el Memorial Democrātic. Sķn, en concret, els nius de metralladores que just el 2021 es van comenįar a recuperar i que estan en trāmit per ser declarades Bé Cultural d'Interčs Local; el Pont Penjant, el Turķ de la Carrova i l'itinerari de les llambordes Stolpersteine que recorden els 10 deportats ampostins a camps de concentraciķ nazi. "És una bona fita", diu l'alcalde, tot recordant l'aposta del consistori per recuperar tots els espais de Memōria Histōrica de la ciutat.


Suport a Ucraīna

De manera urgent, el ple també portarā a aprovaciķ la declaraciķ institucional de l'Associaciķ Catalana de Municipis i Comarques (ACM) de condemna a l'atac militar injustificat a Ucraīna. El manifest preveu que dimarts 1 hi haja concentraciķ davant dels ajuntament del país.

Pel que fa a mocions, n'hi haurā 6: Mociķ del grup municipal PSC-PM amb motiu del dia 8 de marį, dia internacional dels drets de les dones; Mociķ del grup municipal EA-ERC-AM per la commemoraciķ del dia internacional de les dones; Mociķ del grup municipal Junts per Amposta per impulsar un ōrgan de participaciķ de comerį, turisme i restauraciķ; Mociķ del grup municipal PSC-PM en defensa de la inclusiķ financera i bancāria de la gent gran; Mociķ del grup municipal Junts per Amposta per repensar el model de les estades d'estiu i Mociķ de Som Amposta sobre el cānon de Sorea.


Per: Redacciķ

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info