CENTRE ĎPTIC L┤ESGUARD

El ple portarÓ a aprovaciˇ una modificaciˇ de pressupost per avanšar inversions de 700.000 euros

Pel ple ordinari de febrer tambÚ passaran dos temes per donar compliment als compromisos que va adquirir lĺAjuntament per a la instalĚlaciˇ de lĺempresa Effective LogÝstics a les antigues naus dĺAntaix

etiquetes   noticies, ciutat, plens, ajuntament amposta, amposta

28/2/2022

El ple portarÓ a aprovaciˇ una modificaciˇ de pressupost per avanšar inversions de 700.000 euros | Amposta.info La urbanitzaciˇ de l'espai del Passeig del Canal des de la Sequieta fins al Mestre Sunyer tindrÓ un cost de 300.000 euros


El ple ordinari del mes de febrer, que tindrÓ lloc aquest dilluns 28 de febrer a les 20h, portarÓ a debat una modificaciˇ pressupostÓria de prop de 700.000 euros "per avanšar inversions que tenÝem previstes a finals d'any", en paraules de l'alcalde, Adam TomÓs. "D'aquesta manera maximitzem els recursos i optimitzem al mÓxim el temps", afegeix, complementant partides per poder dur a terme inversions". AixÝ, dins d'aquests prÓcticament 700.000 euros es preveuen complementar partides inicials com el projecte de gimnÓs del Soriano-Montagut (s'afegeixen 20.000 euros als 260.000 ja previstos inicialment per poder fer ja el projecte executiu), la gespa del camp de futbol annex (que passa a tenir 175.000 euros de partida), la compra d'una embarcaciˇ per al Club NÓutic (30.000 euros), la urbanitzaciˇ del carrer Franša des del pavellˇ esportiu fins el carrer SebastiÓ J. Arbˇ (300.000 euros) o la urbanitzaciˇ de tot l'espai del Passeig del Canal des de la Sequieta fins al Mestre Sunyer, un projecte redactat al 2010, i que ara disposarÓ de prÓcticament 300.000 euros.

Pel ple ordinari de febrer tambÚ passaran dos temes per donar compliment als compromisos que va adquirir l'Ajuntament per a la instalĚlaciˇ de l'empresa Effective LogÝstics a les antigues naus d'Antaix. Per una banda, es portarÓ a aprovaciˇ una bonificaciˇ del 100% de l'Impost sobre Construccions, InstalĚlacions i Obres (ICI) de 106.000 euros. I per l'altra banda, l'aprovaciˇ del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa per a una subvenciˇ de 151.000 euros que compromet Effective LogÝstics a contractar 14 joves menors de 30 anys durant un any per a la seva professionalitzaciˇ.


Espais de mem˛ria hist˛rica

El ple tambÚ portarÓ a aprovaciˇ l'adhesiˇ de quatre espais a la Xarxa d'Espais de Mem˛ria del Banc de la Mem˛ria DemocrÓtica de Catalunya, que gestiona el Memorial DemocrÓtic. Sˇn, en concret, els nius de metralladores que just el 2021 es van comenšar a recuperar i que estan en trÓmit per ser declarades BÚ Cultural d'InterŔs Local; el Pont Penjant, el Turˇ de la Carrova i l'itinerari de les llambordes Stolpersteine que recorden els 10 deportats ampostins a camps de concentraciˇ nazi. "╔s una bona fita", diu l'alcalde, tot recordant l'aposta del consistori per recuperar tots els espais de Mem˛ria Hist˛rica de la ciutat.


Suport a Ucra´na

De manera urgent, el ple tambÚ portarÓ a aprovaciˇ la declaraciˇ institucional de l'Associaciˇ Catalana de Municipis i Comarques (ACM) de condemna a l'atac militar injustificat a Ucra´na. El manifest preveu que dimarts 1 hi haja concentraciˇ davant dels ajuntament del paÝs.

Pel que fa a mocions, n'hi haurÓ 6: Mociˇ del grup municipal PSC-PM amb motiu del dia 8 de marš, dia internacional dels drets de les dones; Mociˇ del grup municipal EA-ERC-AM per la commemoraciˇ del dia internacional de les dones; Mociˇ del grup municipal Junts per Amposta per impulsar un ˛rgan de participaciˇ de comerš, turisme i restauraciˇ; Mociˇ del grup municipal PSC-PM en defensa de la inclusiˇ financera i bancÓria de la gent gran; Mociˇ del grup municipal Junts per Amposta per repensar el model de les estades d'estiu i Mociˇ de Som Amposta sobre el cÓnon de Sorea.


Per: Redacciˇ

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info