Eports Ample de Banda i Internet

El ple de l'Ajuntament d'Amposta portarà a aprovació una modificació de pressupost de prop de 800.000 euros

La modificació inclou la instal·lació d’una cal·listènia al parc dels Xiribecs, la millora de set carrer del Grau o l’urbanització de l’entorn de la zona firal

etiquetes   noticies, ciutat, amposta ciutat esportiva, pressupostos, plens, amposta

28/2/2023

El ple de l’Ajuntament d’Amposta portarà a aprovació una modificació de pressupost de prop de 800.000 euros | Amposta.info


El ple portarà a aprovació una modificació de pressupost de prop de 800.000 euros 50.000 euros per a la instal·lació d'una cal·listènia al parc dels Xiribecs, 50.000 euros per a la millora de l'espai firal 1 d'Octubre, 40.000 euros per a la construcció d'un nou bloc de nínxols al cementeri municipal, 40.000 euros per a millorar les zones verdes de la ciutat o 550.000 euros per suplementar la partida de renovació dels serveis bàsics del Grau a set carrers. Són les principals actuacions que preveu la modificació de pressupost que portarà a debat el ple ordinari del mes de febrer, que tindrà lloc aquest dilluns 27 al vespre.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, n'ha presentat els detalls en una roda de premsa al Parc dels Xiribecs i acompanyat pel regidor d'Esports, Marc Fornós, la regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell, i la regidora de Medi Rural i Espais Verds, Carla Bonfill, per posar en valor, precisament, la instal·lació de la cal·listènia, la millora de l'espai 1 d'Octubre o l'arranjament de les zones verdes de la ciutat. "L'espai de cal·listènia tindrà uns 120 metres quadrats", ha detallat l'alcalde, "i complementarà l'oferta d'equipaments esportius per poder practicar l'esport de manera amateur i a l'aire lliure, en aquest cas per fer exercici físic a partir del propi pes".


Plaça de les llevadores

El ple també portarà a debat l'aprovació de la proposta de la Comissió del Nomenclàtor de posar plaça de les Llevadores a la nova plaça generada davant del Casal Cívic de Gent Gran.

Es pot consultar l'ordre del dia del ple aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info