EbreActiu, revista d´oci actiu

Una persona amb discapacitat visual s'incorpora a treballar a l'Ajuntament d’Amposta

Realitza tasques de suport a la centraleta telefònica de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania

etiquetes   noticies, societat, ciutat, integració, amposta

8/4/2022

Una persona amb discapacitat visual s’incorpora a treballar a l’Ajuntament d’Amposta | Amposta.info


Una persona amb discapacitat visual s'ha incorporat a treballar a l'Ajuntament d'Amposta com a auxiliar de suport a la centraleta telefònica, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) del consistori. La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, deia que "com a administració tenim l'obligació de crear aquests espais segurs i entorns adaptats perquè tothom tingui el mateix dret d'accés a un lloc de treball", al que afegia que "amb la corresponent adaptació dels entorns, les persones amb discapacitat també poden incorporar-se al món laboral".

La persona contractada té un 82% de ceguesa i utilitza un teclat amb sistema Braille per poder dur a terme les diferents tasques de suport d'atenció telefònica a la centraleta, que van des d'informar els usuaris que realitzen consultes telefòniques a distribuir les trucades als diferents departaments, entre altres. El contracte té una durada de sis mesos amb possibilitat de pròrroga.

L'adaptació de l'entorn ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació ONCE, els quals han participat en l'assessorament perquè les condicions de l'espai de treball siguin les més adequades possibles.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info