EbreActiu, revista d´oci actiu

Les pernoctacions ilˇlegals al Parc Natural del Delta de l’Ebre baixen de 539 a 52 entre setmana santa i l’agost

Les institucions atribueixen el descens a les campanyes de sensibilitzaciķ

etiquetes   noticies, delta ebre, temporada estiu, trabucador, parc natural delta ebre

20/10/2021

Les pernoctacions ilˇlegals al Parc Natural del Delta de l’Ebre baixen de 539 a 52 entre setmana santa i l’agost | Amposta.info


Les pernoctacions ilˇlegals al Parc Natural del Delta de l’Ebre s’han reduīt aproximadament en un 90% entre setmana santa i l’agost, segons dades del Departament d’Acciķ Climātica. El dissabte 3 d’abril es van comptar 539 vehicles acampats dins l’espai natural, mentre que el 14 d’agost la xifra era de 52. El juliol i l’agost va comenįar una prova pilot per controlar l’aflučncia de vehicles al Trabucador mitjanįant el pagament per estacionalment. Tant el Parc Natural, com els ajuntaments de Sant Carles de la Rāpita, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i l’Ampolla han fet una valoraciķ molt positiva de les mesures implementades, entre les quals hi ha campanyes de sensibilitzaciķ o regulacions en els aparcaments.

Entre juliol i agost al Trabucador hi van accedir 24.510 vehicles, segons l’ajuntament de Sant Carles de la Rāpita. Al juliol la mitjana va ser de 310 vehicles al dia, mentre que a l’agost va pujar fins als 550. En aquests dos mesos el consistori, conjuntament amb Acciķ Climātica, va comenįar una prova pilot per la qual els vehicles havien de pagar per estacionar. La mesura permetia controlar l’aflučncia de vehicles i adreįar-los cap a tres punts d’aparcament.


Per: ACN

Fotos: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info