EbreActiu, revista d´oci actiu

El clarinetista Pau Rodríguez Ruiz guanya la plaça com a professor a la Fundació Barenboim-Said amb seu a Palestina

Rodríguez va iniciar els seus estudis a La Lira Ampostina. La Fundació facilitat l’accés a la formació musical als xiquets i joves palestins.

13/1/2017

El clarinetista Pau Rodríguez Ruiz guanya la plaça com a professor a la Fundació Barenboim-Said amb seu a Palestina | Amposta.info El músic ampostí, Pau Rodríguez Ruiz a l'esquerra de la imatge | Foto: Núria Aguade 


El clarinetista Pau Rodríguez Ruiz, que inicià els estudis musicals a l'escola de La Lira Ampostina, ha guanyat la plaça com a professor a la Fundació Barenboim-Said amb seu a Ramala (Palestina).

La Fundació Barenboim-Said va ser establerta el 2003 pel professor i intel·lectual Edward Said, i el reconegut pianista i director d'orquestra, Daniel Barenboim. Ambdós creien que la música millora la vida humana i, a través de la creació de la Fundació, el seu objectiu era fer que l'educació de la música clàssica fos accessible als xiquets i joves palestins.

A través de les activitats al Centre de Música a Ramala, la Fundació es dirigeix als xiquets palestins i als joves, independentment del seu origen social o econòmic i ofereix el més alt nivell d'educació. La Fundació compta amb un pla d'estudis de vuit anys que té com a objectiu donar el nivell per continuar amb els estudis de música clàssica.

La Fundació busca enriquir la vida cultural a Palestina a través de l'organització de concerts amb músics de renom a tot el món, a més dels concerts realitzats pel seu equip de professors altament qualificat.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info