SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Lo Pati estrena la pantalla que converteix la seva façana en una nova sala expositiva, la Façana de lo Pati

La nova pantalla ha suposat una inversió de 40.000 euros, finançada amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya

etiquetes   noticies, cultura, lo pati, amposta

24/1/2023

Lo Pati estrena la pantalla que converteix la seva façana en una nova sala expositiva, la Façana de lo Pati | Amposta.info


El cicle de natura i paisatges visuals Miratges, comissariat per Irma Vilà i Òdena, investigadora i productora cultural especialitzada en art, ciència i tecnologia, han servit per estrenar la nova sala expositiva de lo Pati: la Façana de lo Pati. Es tracta d'una gran pantalla de 6x3 metres, que disposarà de programació pròpia, i que va ser inaugurada dissabte 21 de gener. La pantalla ha suposat una inversió de 40.000 euros, finançada amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

Durant tot el 2023 i fins el gener del 2024, quan es renovarà la programació, el cicle mostrarà el treball de sis artistes digitals que a través de la creació i la manipulació d'imatges (reals, processades o sintètiques) reflexionaran al voltant de la representació del paisatge. A més, els creadors s'han proposat qüestionar i explorar els seus límits, proposant una reflexió sobre la relació entre el món virtual i el món físic. El ventall serà molt ampli: des de la manipulació onírica de la imatge fotogràfica de Hamill Industries a Slow Violence, a la cronofotografia del treball de Xavi Bou; de les noves tècniques d'enregistrament de vídeo a través de drons i el collage procedural al Luftraum de Dirk Koy, als patrons hipnòtics basats en la manipulació de fotografia en moviment del Serial Parallels de Max Hattler, fins a arribar a la imatge sintètica creada mitjançant codi a Fluctus de Lia, o a la nova creació d'art generatiu del cicle Bancals d'Anna Carreras.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info