Eports Ample de Banda i Internet

El parc dels Xiribecs torna a acollir el Festival Food Trucks d'Amposta

També se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa i el del Circ, el 30 d’abril i 1 de maig

etiquetes   noticies, activitats, turisme, amposta

20/4/2022

El parc dels Xiribecs torna a acollir el Festival Food Trucks d’Amposta | Amposta.info


Una vintena de camionetes de cuina sobre rodes tornen al parc dels Xiribecs pel Festival Food Trucks d'Amposta, el 30 d'abril i 1 de maig. "Sense gairebé restriccions sanitàries, el Festival de Food Trucks torna a la normalitat no només amb les furgonetes de menjar, sinó també amb música en directe, cinema a la gespa o exposicions de vehicles i motos clàssiques, tot amb estètica dels anys 50 i 60", explicava el regidor de Festes, Ramon Bel, qui afegia que "el festival vol seguir sent un aparador dels productes de quilòmetre zero, per això gran part de l'oferta gastronòmica és de restauradors i productors ebrencs".

Les "food trucks" oferiran una gran varietat gastronòmica: des d'hamburgueses i entrepans a creps o, entre altres, menjar argentí i mexicà. També hi haurà opcions per a persones veganes. Durant tot el cap de setmana també s'ha organitzat la Fira de la Cervesa Artesana, amb set estands i 25 cerveses diferents d'arreu de Catalunya; així com el Crafty Day, on enguany pararan una quinzena d'artesanes i artesans. Tanmateix, els punxa discos de Recol·lectors de Vinils seran els encarregats d'amenitzar els dos dies de festival.


Mostres de dansa i circ

Per celebrar el Dia Mundial de la Dansa, el 30 d'abril, entre les activitats del Festival Food Trucks hi haurà una actuació de l'Escola Maria Lozano, a les 12 del migdia, i de l'Escola Jacqueline Biosca, a les 16 hores.

D'altra banda, diumenge 1 de maig al matí, s'han organitzat tallers amb diferents disciplines de circ i exhibicions a càrrec d'alumnes de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA). Més tard, a les 17 h, l'alumnat del CBE Quick Dance també durà a terme una exhibició, així com ho faran The County Sheriffes, a les 18 h.


PROGRAMA D'ACTIVITATS

Dissabte 30 d'abril

 • 12 h Obertura Festival de Food Trucks, Fira de la Cervesa Artesana, Crafty day, música i concerts, cinema a la gespa, exposició de Harley's i cotxes clàssics, exhibicions de dansa i tallers de circ. 
 • 12 a 13 h Actuació Escola de Ball Maria Lozano (amb motiu del Dia Internacional de la Dansa) 16 a 17 h Actuació Escola de Ball Jacqueline Biosca (amb motiu del Dia Internacional de la Dansa) 
 • 17 a 19.30 h Actuació Modo Swing 
 • 17 a 20 h Música de DJ. amb Recol·lectors de Vinils 
 • 20 a 21.30 h Concert del grup Arlanda 
 • 22 a 24 h Cinema a la gespa (Projecció de la pel·lícula West Side Story)

Diumenge 1 de maig

 • 10 h Obertura Festival de Food Trucks, Fira de la Cervesa Artesana, Crafty day, música i concerts, cinema a la gespa, exposició de Harley's i cotxes clàssics, exhibicions de dansa i tallers de circ. 
 • 10.30 a 13 h Taller amb diferents disciplines de circ i exhibicions de circ a càrrec d'alumnes de l'EtcA 
 • 13 a 17 h Música de DJ. amb Recol·lectors de Vinils 
 • 17 a 18 h Exhibició de ball a càrrec de CBE Quick Dance 
 • 18 a 19 h Exhibició de ball a càrrec de The Country Sheriffes

Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info