Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa

Prop de 150 alumnes de l’Escola de Dansa Maria Lozano van protagonitzar la mostra «Dansant»

16/4/2019

El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa | Amposta.info


El Parc dels Xiribecs va acollir aquest passat dissabte 13 d'abril l'acte de celebració del Dia Internacional de la Dansa, organitzat per l'Escola de Dansa Maria Lozano. Prop de 150 alumnes de les diferents especialitats i nivells van protagonitzar la mostra Dansant.

Com a cloenda de l'acte, el nombrós públic assistent va poder gaudir de les coreografies que les alumnes de l'Escola Maria Lozano van presentar al Concurs Premi-Beca Roseta Mauri 2019. Aquest concurs es va celebrar el passat mes de gener al teatre Bartrina de Reus. L'alumne Miquel Camacho es va emportar la beca del Conservatori Internacional Annarelle de Portugal, la beca Cubaballet per a un curs intensiu d'estiu a Cuba i la beca Ateneo Della Danza de Siena, uns premis que permetran al jove ballarí formar-se arreu del món. Camacho també va aconseguir un primer premi en la categoria classes clàssic junior. A més, 13 alumnes de l'Escola també van triunfar en les seves categories.

El Dia Internacional de la Dansa (DID) se celebra mundialment cada 29 d'abril. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO proposà aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d'abril de 1727), considerat el pare del ballet modern. Cada any el DID converteix la dansa en la gran protagonista, reconeixent i recolzant l'esforç constant de totes aquelles persones que es dediquen a aquesta disciplina artística. El DID també és una festa on compartir la passió per la dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per a acostar-la a la ciutadania.


El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa El Parc dels Xiribecs acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa


Més fotos a Facebook


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info