SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza el primer concurs de dibuix sobre brossa marina

En el marc de la campanya ‘Per un Delta Net’, el concurs s’adreça a alumnes d’entre primer i sisè de primària de les escoles de l’àmbit del Delta de l’Ebre

etiquetes   noticies, natura, delta ebre

23/11/2020

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza el primer concurs de dibuix sobre brossa marina | Amposta.info


El Parc Natural del Delta de l'Ebre ha organitzat el primer concurs de dibuix sobre brossa marina, en el marc de la campanya “Per un Delta Net!”. L'objectiu és conscienciar i sensibilitzar l'alumnat de l'àmbit del Delta de la problemàtica que suposa la brossa marina en un entorn natural com aquest, i el seu impacte natural i paisatgístic.

Concretament, va dirigit a alumnes des de 1r fins a 6è de primària, de les escoles situades dels pobles i municipis del delta de l'Ebre (l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, Lligallo del Gànguil, Els Muntells i Poblenou del Delta). Fins al divendres 18 de desembre, es poden enviar propostes mitjançant aquest formulari. Això sí, hauran de ser dibuixos fets a mà, i digitalitzats (amb escàner, fotografia en alta qualitat, etc). Pel que fa a la mida, haurà de ser un DIN-A4 en orientació horitzontal.

La temàtica serà com afecta la brossa marina al mar, i l'alumnat es podrà inspirar en algunes de les obres creatives sobre brossa marina d'aquest enllaç.


Dotze premis i un calendari

Un jurat decidirà els 2 dibuixos guanyadors de cada curs, de manera que es premiaran en total 12 obres. Després s'utilitzaran per elaborar un calendari digital (2021) que es podrà descarregar lliurament i sense cost.

Les persones guanyadores s'enduran “El gran llibre del mar” i un kit de productes reutilitzables.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info