EbreActiu, revista d´oci actiu

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza el primer concurs de dibuix sobre brossa marina

En el marc de la campanya ‘Per un Delta Net’, el concurs s’adreįa a alumnes d’entre primer i sisč de primāria de les escoles de l’āmbit del Delta de l’Ebre

etiquetes   noticies, natura, delta ebre

23/11/2020

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza el primer concurs de dibuix sobre brossa marina | Amposta.info


El Parc Natural del Delta de l'Ebre ha organitzat el primer concurs de dibuix sobre brossa marina, en el marc de la campanya “Per un Delta Net!”. L'objectiu és conscienciar i sensibilitzar l'alumnat de l'āmbit del Delta de la problemātica que suposa la brossa marina en un entorn natural com aquest, i el seu impacte natural i paisatgístic.

Concretament, va dirigit a alumnes des de 1r fins a 6č de primāria, de les escoles situades dels pobles i municipis del delta de l'Ebre (l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta, Sant Carles de la Rāpita, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, Lligallo del Gānguil, Els Muntells i Poblenou del Delta). Fins al divendres 18 de desembre, es poden enviar propostes mitjanįant aquest formulari. Aixō sí, hauran de ser dibuixos fets a mā, i digitalitzats (amb escāner, fotografia en alta qualitat, etc). Pel que fa a la mida, haurā de ser un DIN-A4 en orientaciķ horitzontal.

La temātica serā com afecta la brossa marina al mar, i l'alumnat es podrā inspirar en algunes de les obres creatives sobre brossa marina d'aquest enllaį.


Dotze premis i un calendari

Un jurat decidirā els 2 dibuixos guanyadors de cada curs, de manera que es premiaran en total 12 obres. Després s'utilitzaran per elaborar un calendari digital (2021) que es podrā descarregar lliurament i sense cost.

Les persones guanyadores s'enduran “El gran llibre del mar” i un kit de productes reutilitzables.

Per a més informaciķ, consulteu les bases del concurs.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info