Eports Ample de Banda i Internet

El Parc Natural del Delta de l'Ebre obre un concurs d'idees per promoure una mobilitat sostenible

El concurs s’emmarca en el projecte europeu Interreg MED INCIRCLE, que vol adaptar els principis de l’economia circular en les polítiques turístiques d’illes i zones costaneres, marítimes i de baixa densitat de la Mediterrània

etiquetes   noticies, comarca, delta ebre, parc natural delta ebre, cicloturisme

16/5/2022

El Parc Natural del Delta de l’Ebre obre un concurs d’idees per promoure una mobilitat sostenible | Amposta.info


El Parc Natural del Delta de l'Ebre ha encetat un concurs d'idees per promoure la mobilitat sostenible. Es tracta de la iniciativa ENCICLA'T CHALLENGE, que s'emmarca dins el projecte europeu Interreg MED INCIRCLE i que consisteix en un concurs d'idees innovadores, d'iniciatives privades i públiques, afins al cicloturisme i a la mobilitat sostenible, sempre vinculada a l'ús de la bicicleta i en el marc del delta de l'Ebre.

La iniciativa vol aflorar i donar visibilitat a totes aquelles idees i propostes d'emprenedors, negocis o nous productes afins al cicloturisme i la mobilitat sostenible, donar a conèixer les darreres innovacions en equipaments i tecnologia, i mostrar les iniciatives ciutadanes vinculades a projectes de mobilitat amb bicicleta, com també les iniciatives d'entitats públiques a l'entorn de la bicicleta i en l'àmbit del delta.

Es pot participar en el concurs fins al 31 de maig. Hi ha dues categories, una dedicada a les iniciatives privades i una altra, a les iniciatives públiques. Les tres millors propostes públiques rebran un diploma de reconeixement i divulgació per part del projecte europeu Interreg MED INCIRCLE. La proposta guanyadora en la categoria d'iniciativa privada rebrà com a premi una bicicleta. La segona i tercera classificada rebran un premi consistent en 50 i 15 quilos d'arròs de qualitat del delta, respectivament.

El jurat, format per Xavier Cazorla, d'EleMents-Muntanyes d'idees, Nil Àlvarez d'EURECAT i Paula Ramírez, del Consell Comarcal del Montsià, avaluaran la qualitat, innovació, sostenibilitat i universalitat dels projectes. Els guanyadors es donaran a conèixer el 3 de juny.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info