BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

L'OSTE enceta la temporada de concerts amb obres de Dvorak i Beethoven

El concert que aquest passat dissabte va oferir a l’auditori de la Lira és la primera producció d’aquest 2017 de la formació ebrenca

7/2/2017

L’OSTE enceta la temporada de concerts amb obres de Dvorak i Beethoven | Amposta.info L'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre durant el concert d'aquest passat dissabte a Amposta


L'auditori de La Lira Ampostina va acollir aquest passat dissabte un nou concert a Amposta de l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre (OSTE). El públic que omplia la sala va poder gaudir del repertori que l'orquestra va escollir en aquesta ocasió, la Suite Txeca, op. 39 del compositor txec Antolin Dvorak, a la primera part i la Simfonia nº 4 en si bemoll major, op. 60 de Ludwing van Beethoven, a la segona part.

Aquesta ha estat la primera producció de l'orquestra d'aquest 2017, que han estat treballant a Rasquera durant l'ultim cap de setmana de gener. L'anterior producció, l'Obertura del Barber de Sevilla, de Rossini i la Simfonia nº 9 del nou Món de Dvorak, es va poder escoltar el passat mes de novembre a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta.

L'OSTE va ser creada l'any 2014 i està integrada tant per músics professionals com per estudiants i amateurs del territori. El seu director és Jordi Bonilla, professor d'oboè i d'orquestra al Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info