BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Operació escalfor: crida d'ajuda humanitària per als camps de refugiats de Grècia

L’intens fred que aquests últims dies està patint tota Europa, ha provocat la petició d’ajuda urgent de dos camps de l’àrea de Tessalònica. La campanya l’ha endegat l’ONG Provocant la Pau.

10/1/2017

Operació escalfor: crida d’ajuda humanitària per als camps de refugiats de Grècia | Amposta.infoL'ONG Provocant la Pau ha fet una crida a la població de les Terres de l'Ebre per a que participe amb l'Operació Escalfor, una campanya d'enviament d'ajuda humanitària per als camps de refugiats de Grècia. 

L'intens fred que aquests últims dies està patint tota Europa ha provocat la petició d'ajuda urgent de dos camps de l'àrea de Tessalònica, Dervini i Softex, per tal que es pugue enviar menjar i begudes calentes. Entre els dos camps acullen a 1.100 refugiats, un total de 298 famílies.

Els aliments que es demanen són te, cafè soluble, sucre, oli, patates, alls i cebes.

La campanya de recollida es va iniciar el passat 4 de gener i s'allargarà fins el divendres 13. El dissabte es faran els lots i la sortida de l'enviament humanitari està prevista per al diumenge 15 de gener.

S'han establert punts de recollida de l'ajuda a diferents municipis de les Terres de l'Ebre i el centre logístic es troba als baixos de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta. També hi col·laboren alguns centres educatius.

A més de la Biblioteca, l'altre punt de recollida a Amposta és el Bar La Llesca (carrer Escoles, 3).

En la campanya també hi col·laboren centres educatius del territori, en concret, a Amposta s'han afegit a la campanya els centres de primària Miquel Granell, Consol Ferré i Soriano Montangut i els Institus Ramon Berenguer IV i el de Tecnificació.

Provocant la Pau és una ONG de les Terres de l'Ebre amb 11 anys d'experiència en cooperació, especialitzada en infància, joventut i educació i amb projectes a Guatemala, Brasil, Sierra Leone, Gàmbia i des de març de 2015, en camps de refugiats a Grècia, on a més de fer front a les necessitats materials ha promogut projectes educatius i culturals.


Contacte: 639416069  - info@provocantlapau.com


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info