BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

L’ONCE emet un cupó commemoratiu del centenari de la Unió Filharmònica d’Amposta

Amb una tirada de 5’5 milions de cupons se sortejarà el proper 8 de juny.

26/5/2017

L’ONCE emet un cupó commemoratiu del centenari de la Unió Filharmònica d’Amposta | Amposta.info Un dels cupons del sorteig del dia 8 de juny amb el logotip del 100 aniversari de la Unió Filharmònica d’Amposta


L'auditori de la Unió Filharmònica va acollir el dimecres, 24 de maig 2017 la presentació de l'emissió d'un cupó que l'ONCE posarà a la venda el proper 8 de juny amb motiu del Centenari d'aquesta Societat Musical.

A l'acte, que va estar obert al públic, van assistir l'Alcalde d'Amposta, Sr. Adam Tomàs i la Regidoria de Cultura, Sra. Inés Martí i va ser presidit pel Delegat Territorial de l'ONCE, el Sr. Xavier Grau i pel director del CRE Barcelona, Sr. Manel Eiximeno, tots dos van destacar la trajectòria musical i cultural de la Fila i el seu paper en el teixit social de la ciutat i que l'han fet mereixedora d'aquest cupó, encoratjant-la a continuar amb aquesta tasca amb la mateixa il·lusió i dedicació que durant aquest cent anys.

La presidenta de la Unió Filharmònica d'Amposta, Sra. Núria Gómez es va adreçar als assistents agraint a l'ONCE aquest reconeixement i l'emissió d'un cupó dedicat al aniversari de l'entitat.

Amb una tirada de 5.500.000 de cupons que es posaran a la venda a tot el territori espanyol, qualsevol persona que adquireixi un cupó podrà veure el logo dissenyat per a aquesta commemoració del centenari acompanyat de la llegenda “(1917-2017) 100 años de música, cultura y sociedad” que posa de relleu la tasca que des de la Unió Filharmònica d'Amposta s'ha realitzat des de la seva fundació i tota la il·lusió per donar-li continuïtat.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info