SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Oficina de Turisme d'Amposta estrena un tòtem interactiu

S´ha instal·lat a la porta exterior de l’Oficina de Turisme i dóna informació turística fora d’hores d’obertura de l’oficina

etiquetes   Notícies, Ciutat, Amposta, Montsià, Turisme

14/11/2017

L’Oficina de Turisme d’Amposta estrena un tòtem interactiu | Amposta.info El tòtem dóna informació turística fora d'hores d'obertura de l'oficina


Els turistes que visiten Amposta podran conèixer tota la oferta d'activitats del municipi així com les propostes i atractius turístics les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. I és que l'Oficina de Turisme (ubicada a l'antic escorxador, a l'Espai Amposta Km. 0) acaba d'estrenar un tòtem interactiu que disposa de tota la informació turística del municipi.

Instal·lat a la porta exterior de l'Oficina de Turisme, conté informació d'interès no només del municipi, sinó també del territori. També hi apareix informació d'interès com els telèfons d'emergències (ambulància, policia, urgències,...), farmàcies de guàrdia i transport. A més, també disposa de l'agenda d'activitats de les que poden gaudir els visitants. El tòtem està connectat a la web de Turisme Amposta, que en breu es renovarà totalment.

D'aquesta manera oferim informació als nostres visitants sempre, amb independència que l'oficina estigui oberta o no”, explica la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez.

Característiques tècniques del tòtem

El tòtem, instal3lat per l'empresa Gresely i Farré SL, inclou un mòdul LCD de 42” FULL HD, amb lluminositat de pantalla de 1.500 cd/m2, amb pantalla tàctil anti-vandàlica dualtouch i MiniCP industrial.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info