AMPOSTA FAS GOIG

Obres de millora a la carretera TV-3408 que uneix Amposta i Sant Carles de la Rāpita

Les actuacions, que executa la Diputaciķ de Tarragona, contemplen la colˇlocaciķ d’una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la intersecciķ amb la TV-3406 mitjanįant la construcciķ d’una rotonda

26/7/2019

Obres de millora a la carretera TV-3408 que uneix Amposta i Sant Carles de la Rāpita | Amposta.info Foto: Diputaciķ de Tarragona


La Diputaciķ de Tarragona treballa en el condicionament d'un tram de la carretera TV-3408 que uneix Amposta i Sant Carles de la Rāpita. Aquest mes de juliol s'han iniciat les obres que tenen com a objectiu millorar la seguretat viāria en el tram comprčs entre el punt quilomčtric 0,7 i l'encreuament amb la carretera TV-3406.

Entre les actuacions previstes hi ha la colˇlocaciķ d'una barrera de seguretat al costat dret de la carretera per protegir de possibles caigudes al canal i la millora de la intersecciķ amb la TV-3406 mitjanįant la construcciķ d'una rotonda. A més, s'ampliarā la calįada actual fins als 6 metres i dos vorals laterals d'un metre cadascun. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants amb la carretera i modificacions de la rasant a la via, perō mantenint-ne el traįat original.

Les obres corresponen a la primera fase del projecte de millora de la TV-3408, compten amb un pressupost de més de 2 milions d'euros i estā previst que s'allarguin fins al juny del 2020. Per ara no estā previst realitzar talls a la carretera, quan les obres ho requereixin s'habilitarā un pas alternatiu degudament senyalitzat.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info