AMPOSTA FAS GOIG

Oberta la presentació d'imatges al XVè Concurs Fotogràfic «Lo riu és vida»

Organitzat per l’empresa de material de contrucció Big Mat Mayor, el primer premi està dotat amb 500 euros

etiquetes   noticies, comarca, concurs, riu ebre, amposta, terres ebre

16/9/2021

Oberta la presentació d’imatges al XVè Concurs Fotogràfic «Lo riu és vida» | Amposta.info


S'ha obert el termini per presentar les imatges per al XVè Concurs Fotogràfic «Lo riu és vida», que organitza l'empresa de material de contrucció BigMat Mayor. Tal com indiquen les bases del concurs, s'acceptarà qualsevol imatge que pugui transmetre la idea que “lo riu és vida, tot i que no necessàriament ha de ser una fotografia del riu Ebre o una imatge d'un riu.

El primer premi està dotat amb 500 euros i el segon i tercer premi amb 60 i 40 euros amb un val descompte a Big Mat Mayor, respectivament.

La fotografia guanyadora serà la imatge del calendari de l'any 2022 de l'empresa BigMat Mayor. El calendari, del qual se'n editaran 1.500 exemplars, es repartirà a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre.

Es podran presentar un màxim de tres fotografies per participant, en blanc i negre o en color, en paper mida A4, preferiblement per les característiques del calendari, en format apaïsat.

El termini de presentació de les fotografies finalitza el 15 d'octubre de 2021 i el dia 1 de novembre es publicarà la fotografia guanyadora i l'autor. A les bases hi trobareu com presentar les imatges al concurs. En dies posteriors, totes les fotografies presentades al concurs són publicades al web www.mayor.cat

Durant les catorze edicions anteriors s'han presentat més de 1.300 fotografies de 600 participants, s'han repartit un total de 7.700 euros en premis i s'han repartit 28.000 calendaris.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info