BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Oberta la convocatōria per demanar ajuts al lloguer per a persones joves

El termini per presentar la solˇlicitud acaba el 5 d’abril de 2023

etiquetes   noticies, comarca, montsia, ajuts, joves, amposta

24/3/2023

Oberta la convocatōria per demanar ajuts al lloguer per a persones joves | Amposta.info


Ahir dijous, 23 de marį de 2023, s'ha obert una nova convocatōria per demanar ajuts al lloguer de fins a 250 euros mensuals per a persones joves. Poden demanar l'ajut joves de fins a 35 anys inclosos, que estiguin empadronades a l'habitatge de lloguer, hagin tingut una font regular d'ingressos durant el 2021 (contracte de feina, persones perceptores de prestacions no contributives de la Seguretat Social i persones beneficiāries de l'ingrés mínim vital) i cobrin menys de 23.664,15 euros anuals.

El termini per presentar la solˇlicitud acaba el 5 d'abril de 2023.

La subvenciķ és del 20%, 30% o 40% del cost del lloguer amb un māxim de 250 euros mensuals durant un any. Poden demanar l'ajut totes les persones convivents titulars del contracte que presentin la solˇlicitud de manera individualitzada sempre i quan tinguin ingressos.

El percentatge a subvencionar variarā segons els ingressos econōmics de cada solˇlicitant. En cas que sigui un habitatge compartit, el percentatge subvencionat variarā segon la situaciķ individual de cada membre i la suma de les subvencions concedides no podrā superar el 75% de l'import mensual del lloguer.

Els ajuts per al lloguer jove no son compatibles amb altres ajuts al lloguer.

A les Terres de l'Ebre el preu de lloguer no pot ser superior a 600 euros mensuals i en cas d'un contracte per habitaciķ no podrā excedir dels 300 euros mensuals.

Els ajuts al lloguer per a joves és una ajuda amb procediment de concurrčncia competitiva, pel que en aquest cas se resoldran totes les solˇlicituds presentades durant el termini establert i l'import de l'ajut s'atorgarā en funciķ de l'esforį que suposi a cada solˇlicitant el pagament del lloguer.

Es recomana solˇlicitar l'ajut via telemātica. En cas de no poder-ho fer de manera online podeu demanar cita prčvia al Consell Comarcal del Montsiā.


Per: Redacciķ

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info