SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Oberta la convocatòria dels cursos de lleure 2021

S’impartiran cursos d’iniciació en el lleure i de monitoratge infantil i juvenil

etiquetes   noticies, ciutat, formació, curs, amposta, montsia

23/2/2021

Oberta la convocatòria dels cursos de lleure 2021 | Amposta.info


Totes les persones que vulguin ja poden inscriure's a les diverses convocatòries dels cursos de lleure 2021 que s'han organitzat des de l'àrea de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta. Els cursos són d'Iniciació al voluntariat i Lleure (Premonitors/es) i de Monitors/es de lleure infantil i juvenil. Tots els cursos que s'ofereixen doten de certificats oficials de la Generalitat de Catalunya a les persones que els hagin dut a terme i aprovat.

Enguany es continua amb la novetat de l'any passat: el curs de premonitors/es, que està adreça a joves de 16 a 18 anys i es durà a terme els dies 29, 30 i 31 de març a l'Espai km 0 d'Amposta. Aquest curs inicia el jovent en el món del lleure i els dona una visió clara d'aquesta disciplina. Els capacita per realitzar tasques de premonitor/a, d'ajudant en casals, colònies o campaments. La inscripció té un preu de 50 euros.

Pel que fa al curs de monitor/a de lleure, es durà a terme del 27 de març al 30 de maig al Casal d'Amposta, generalment en caps de setmana. Aquest curs prepara al monitor per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure. La inscripció té un preu de 200 euros.

Ambdós cursos, de modalitat presencial, estaran impartits per la Fundació Santa Maria de Siurana i per poder-los realitzar caldrà inscripció prèvia a la seva pàgina web o mitjançant la pàgina d'Amposta Jove. Les places són limitades. D'altra banda, tots aquells que disposen del Carnet Jove, es podran beneficiar d'un descompte del 25% en la seva inscripció.


Inscripcions per al curs de premonitors/es: https://bit.ly/3kgF1I3

Inscripcions per al curs de monitor/a de lleure: https://bit.ly/2NvRpYI


Font: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info