SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Nova edició del Delta Birding Festival, el festival ornitològic de referència a la Mediterrània

MónNatura Delta de l’Ebre acollirà més d’un centenar de propostes per a ornitòlegs i amants de la natura en general, amb la participació de l’escriptor i ecologista Andy Swash, la fotògrafa de fauna salvatge Rachel Bigsby i experts reconeguts en ornitologia com Kasper Thorup i Dominic Couzens, entre d’altres

etiquetes   noticies, natura, delta birding festival, mon natura, delta ebre, amposta, poble nou

14/9/2023

Nova edició del Delta Birding Festival, el festival ornitològic de referència a la Mediterrània | Amposta.info


La Fundació Catalunya La Pedrera organitza els propers 22, 23 i 24 de setembre, la novena edició del Delta Birding Festival, l'esdeveniment anual consagrat als amants de l'ornitologia, la natura, la conservació i les famílies amb sensibilitat ecoturística, el festival de referència de la Mediterrània Occidental.

El Festival està també organitzat per Oryx-La botiga de l'amant de la natura, l'Institut Català d'Ornitologia (ICO), i compta enguany per primera vegada amb PhotoLogistics com a organitzador associat. Aquest esdeveniment té com a seu MónNatura Delta, l'equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera ubicat al Delta de l'Ebre. Durant el llarg cap de setmana s'han programat un ampli ventall d'activitats i tallers per a totes les edats. El Delta Birding Festival aplega sortides guiades, en vaixell, conferències, tallers, exposicions fotogràfiques i l'alliberament d'aus entre d'altres.

Aquesta novena edició del festival internacional d'ornitologia presenta més d'un centenar de propostes molt diverses, acompanyades d'una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general.

Enguany, se celebra la segona edició del DBF Júnior, secció especial del festival per als nens i joves. Es consolida aquesta iniciativa que ofereix als joves ornitòlegs aficionats menors de 18 anys l'oportunitat de presentar les seves investigacions i descobriments.

Cal destacar també que el tradicional alliberament d'aus, que tindrà lloc diumenge 24 de setembre, comptarà com a madrina amb l'actriu i cantant ebrenca Carol Rovira.


Nova edició del Delta Birding Festival, el festival ornitològic de referència a la Mediterrània | Amposta.info


Per: Redacció

Fotos: Cedides


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info