BIGMAT CITY AMPOSTA

Nova ediciķ de la temporada de concerts Amposta de Banda a Banda

Aquest dissabte 28 de gener, la Banda de la Societat Instructiva Uniķ Musical de Tavernes de la Valldigna, encetarā una nova ediciķ de l’Amposta de Banda a Banda, cicle de concerts que organitza, des de fa 16 anys, La Lira Ampostina

25/1/2017

Nova ediciķ de la temporada de concerts Amposta de Banda a Banda | Amposta.info Banda de la Societat Instructiva Uniķ Musical de Tavernes de la Valldigna, formaciķ que encetarā la 16a ediciķ de l'Amposta de Banda a Banda | Foto. La Veu del País Valenciā


Aquest dissabte 28 de gener, la Banda de la Societat Instructiva Uniķ Musical de Tavernes de la Valldigna, encetarā una nova ediciķ de l'Amposta de Banda a Banda, cicle de concerts que organitza, des de fa 16 anys, La Lira Ampostina.

El dissabte 25 de febrer serā el torn de l'Orquestra de vents “La Simfōnica de Llevant” (Valčncia). El 18 de marį actuarā la Banda de Música de Cardona. Per últim, serā la Banda de la Societat Musical “La Lira Ampostina” qui tancarā la temporada de concerts el dia 13 d'abril.

Amb aquest cicle de concerts, la Societat Musical La Lira Ampostina vol donar una āmplia oferta musical i bandística a tots els amants de la música de les Terres de l'Ebre.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info