BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Nova campanya de donació de sang a Amposta

El 18 de gener es farà una nova campanya de donació de sang a Amposta, al Casal. Pot donar sang qualsevol pesona entre 18 i 65 anys, que pesi més de 50 Km i que tingui un bon estat de salut.

16/1/2017

Els finals d'any en general i el mes de desembre en particular solen ser períodes en els que es fan poques donacions de sang. El motiu cal buscar-lo en els festius del mes de desembre, les festes de Nadal, el fred i els canvis d'hàbits de les persones al tram final de l'any. El passat mes de desembre les donacions van reduir-se de més del 25%, el que suposa que només hi hagi reserves de sang per a unes setmanes.

Cada tres mesos, el personal del Banc de Sang i Teixit s'instal·la a Amposta per a fer una jornada de donació de sang; la del primer trimestre d'aquest 2017 serà el proper dimecres 18 de gener a la sala d'actes del Casal d'Amposta perquè, qui vulgui pugui donar sang de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Aquesta jornada és la primera que es fa a la ciutat després de la marató del passat 10 de novembre, en la que es van aconseguir 560 donacions, durant 12 hores ininterrompudes.


Qui pot donar sang?

Pot donar sang, qualsevol persona entre 18 i 65 anys, que pesi més de 50 Kg i que tingui un bon estat de salut. Per a donar sang no cal anar-hi en dejú i només cal portar portar el DNI.

Nova campanya de donació de sang a Amposta | Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info