BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Nou cicle de de conferències Biografies Ampostines

Les conferències tenen com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per persones vinculades a la ciutat d’Amposta.

17/1/2017

Nou cicle de de conferències Biografies Ampostines | Amposta.infoPer sisè any consecutiu, l'Antena del Coneixement de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l'Ebre i l'Ajuntament d'Amposta, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, presenten una nova edició del cicle de conferències Biografies Ampostines amb l'objectiu de recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per persones vinculades a la ciutat d'Amposta.

Com cada any, el cicle consta de quatre biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut i esdevenen un referent per a les generacions actuals. En aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals, col·laboradors i familiars, no només és parla de la carrera professional o de les fites aconseguides per aquestes persones, sinó que es buscar compartir amb el públic històries molt personals, aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que han contribuït a construir la història contemporània de la ciutat.

Les personalitats escollides enguany són professionals de la música, l'esport i la docència de tot el segle XX i inicis del XXI, que han contribuït amb les seues aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que avui tots coneixem.

Les conferències tindran lloc a la sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre.


Programa  

  • Dijous, 19 de gener de 2017 a les 19:30 h “Joaquín Urquizu Castellà, passió d'una vida dedicada a la música” a càrrec de Joaquín Urquizu, presentat per Joan Ferré.
  • Dijous, 26 de gener de 2017 a les 19:30h “Isabel Costes Rodríguez, directora d'orquestra internacional” a càrrec d'Isabel Costes, presentada per Antoni Costes.
  • Dijous, 2 de Febrer de 2017 a les 19:30h “Aniceto Garcia Estellé, cronista esportiu i comerciant”, a càrrec de Montse Balaguer.
  • Dijous, 9 de febrer de 2017 a les 19:30h “Alfonso Soriano Viana, un apassionat de la docència”, a càrrec de Montse Soriano-Montagut.SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info