Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Nou cicle de conferències Biografies Ampostines

La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde, són els biografiats en la vuitena edició del cicle

8/1/2019

Nou cicle de conferències Biografies Ampostines | Amposta.info


El Museu de les Terres de l'Ebre ha presentat la vuitena edició de "Biografies Ampostines". Aquest cicle de conferències té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d'Amposta. Presentades per diversos investigadors locals i per collaboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

El cicle consta de 4 biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals.

En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, la restauració i gastronomia, la cultura i les arts de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui.


PROGRAMA

Totes les conferències tindran lloc a la Sala d'actes del Museu a les 19.30 h. 

  • Dijous 24 de gener: "La família Ruiz, la música a la sang", a càrrec de Ferran Gómez i Caterina Zaragoza.
  • Dijous 31 de gener: "Lluís Garcia Muñoz, un home arrelat al Delta", presentat per Joan Ferré.
  • Dijous 14 de febrer: "Clara Salvadó Caballé, llegir ajuda a viure" presentada per Ernest Bertomeu.
  • Dijous 21 de febrer: "Carlos Conde Calvet, un apassionat de la música i la vida" a càrrec de Núria Gómez, Carles Royo i Jordi Bertran

El cicle “Biografies Ampostines” està organitzat pel Campus Extens de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l'Ebre i l'Ajuntament d'Amposta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info