SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Nit de la Cultura homenatjarà als agents culturals d'Amposta

La primera edició d’aquesta gala anual celebrarà la dinamització cultural de la ciutat, el 29 de gener

etiquetes   noticies, cultura, amposta

25/1/2022

La Nit de la Cultura homenatjarà als agents culturals d’Amposta | Amposta.info


Amposta prepara la primera edició de la Nit de la Cultura, un esdeveniment anual que vol reconèixer a les persones i entitats per la seva implicació en la dinamització cultural de la ciutat. L'auditori de la Unió Filharmònica serà l'escenari d'aquesta gala, el 29 de gener a les 20 hores, on s'homenatjarà a artistes, professionals, dinamitzadors i altres personalitats del món de la cultura en els diferents àmbits. La regidora de Cultura i Memòria Històrica a l'Ajuntament d'Amposta, Inés Martí, explicava que "en aquesta edició s'atorgaran diferents reconeixements a l'obra i trajectòria de professionals del món de la música, les arts plàstiques i la dinamització cultural en general, a més dels premis a aquelles persones i entitats que recentment han celebrat alguna efemèride".

La regidora afirmava que aquests reconeixements corresponen als premis de l'any 2021, ja que la primera Nit de la Cultura, prevista per a l'any passat, es va haver d'ajornar per la pandèmia. "La voluntat és que aquest esdeveniment es converteixi en un espai de referència per als representants culturals de les Terres de l'Ebre", concretava Martí, qui afegia que està previst que l'acte tingui una data fixa al desembre.

Les inscripcions per assistir a la primera edició de la Nit de la Cultura, que serà el 29 de gener a les 20 hores a l'auditori de la Unió Filharmònica, es poden realitzar a l'Oficina de Turisme, Cultura i Festes (Caselles del Mercat).


Per: Redacciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info