SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La neteja de l'espai i l'atenció del personal, els aspectes més ben valorats de la Biblioteca Comarcal

Els elements que generen més insatisfacció, en canvi, són l’horari i l’espai exterior

etiquetes   noticies, ciutat, participacio, amposta, equipaments

1/2/2021

La neteja de l’espai i l’atenció del personal, els aspectes més ben valorats de la Biblioteca Comarcal  | Amposta.info


La neteja de l'espai (amb el 85% de les persones bastant o molt satisfetes) i l'atenció del personal (amb el 69% de les persones bastant o molt satisfetes) són els dos aspectes més ben valorats per les persones que van contestar l'enquesta impulsada des del mateix equipament amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana. Per contra, l'horari (amb el 43% de les persones poc o gens satisfetes), o l'estat de l'espai exterior (amb el 45% de poc o gens satisfets) són els aspectes que s'han puntuat més negativament. També l'estat de les instal·lacions (amb el 35% de poc o gens satisfets) és un dels aspectes que rep menys valoració.

Aquests són uns dels principals resultats de l'enquesta de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó realitzada entre els mesos de novembre i desembre a través d'Internet i que ha comptat amb la participació de 139 persones, majoritàriament dones de 30 a 49 anys, amb estudis superiors i actualment en actiu. La majoria fan un ús personal o familiar i van a la Biblioteca, en la seva majoria, de 6 a 12 cops a l'any. El servei de préstec de llibres i revistes és el més utilitzat (112 respostes), seguit de les activitats (54), la sala infantil i zona de nadons (41), l'espai d'estudi (30) i l'espai de lectura (27). La wifi, la premsa i les revistes i la consulta de fons són els serveis menys utilitzats.

Per a la majoria de persones que han respost l'enquesta la sala d'activitats és un dels serveis més prioritaris, seguida per la sala d'estudis. Quant a les activitats que hauria de programar la Biblioteca, la majoria d'elles consideren necessàries les activitats infantils, seguides de les presentacions de llibres i les formacions. Malgrat tot, cal dir que en totes les activitats plantejades més del 50% de les persones que han respost consideren que són prioritàries.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info