SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Les neteges de platges del Delta d'aquest diumenge recullen més de sis tones de brossa

A Amposta la neteja es va fer a la platja d’Eucaliptus. La campanya Per un Delta net es va fer simultàniament a set municipis deltaics

13/3/2017

Les neteges de platges del Delta d’aquest diumenge recullen més de sis tones de brossa | Amposta.info Voluntaris de la campanya de recollida de brossa a la platja d’Eucaliptus d’Amposta aquest passat diumenge


Ahir al matí, més de 200 persones van participar en l'acte central de la campanya Per un Delta Net, la neteja d'espais naturals i periurbans que els 7 municipis que integren el Delta han dut a terme aquest diumenge.

En concret, s'han fet neteges a la platja de l'Arenal i la Bassa de les Olles de l'Ampolla, a zones periurbanes de Camarles, a la platja d'Eucaliptus d'Amposta, a la platja del Trabucador de Sant Carles de la Ràpita, a la platja del Serrallo de Sant Jaume d'Enveja, a la platja de Riumar i Bassa del Garxal de Deltebre i a la zona de l'ermita de l'Aldea, on també s'ha fet una plantada d'arbres.

En total s'han recollit prop de 6 tones de brossa, la majoria d'origen plàstic (bosses, bidons, ampolles, etc). Aquests materials són precisament els que més es van recollir l'any passat en les diferents neteges que es va dur a terme en el marc de l'edició 2016 de la campanya Per un Delta net.

Organitzada pel Parc Natural del Delta de l'Ebre, aquesta campanya de sensibilització ambiental que pretén sensibilitzar la població local i visitant que cal adquirir conductes més cíviques amb l'entorn i influir en un canvi en els patrons de consum que afavoreixi una reducció del volum de residus que generem.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info