Eports Ample de Banda i Internet

El Museu de les Terres de l'Ebre activa el seu Canal de Youtube

Cada setmana s’afegiran nous continguts audiovisuals

etiquetes   noticies, cultura, museu terres ebre, amposta

2/10/2020

El Museu de les Terres de l’Ebre activa el seu Canal de Youtube | Amposta.info A la mediateca del Museu es recullen més de 500 vídeos


El Museu de les Terres de l'Ebre disposa d'un canal a Youtube per tal de difondre aquells continguts audiovisuals de propietat o producció pròpia que genera la entitat en les activitats públiques o tècniques que organitza o aquells que es deriven de col·laboracions amb mitjans de comunicació, recerques, donacions, etc.

Actualment el fons audiovisual del Museu és ampli i divers, dins de la seva mediateca es recullen més de 500 vídeos, d'aquests es pujaran a aquesta xarxa social aquells en relació dels quals l'entitat disposi dels de comunicació i difusió digital.

Amb aquest objectiu a partir d'ara, el Museu de les Terres de l'Ebre reactivarà el seu canal de Youtube i cada setmana afegirà un nou contingut audiovisuals del seu fons amb l'objectiu d'incrementar la seva visibilitat i posar-los a disposició dels usuaris i seguidors del Museu.. Aquest procés s'iniciarà la setmana vinent amb el primer dels vídeos produïts per a l'edició de “Ebre, Art & Patrimoni” d'aquest any 2020. Al llarg de els setmanes posteriors s'afegiran tota la resta de vídeos que es van elaborar i mostrar aquest estiu en els diferents equipaments patrimonials de les Terres de l'Ebre que hi van participar.

Podeu accedir i fer-vos seguidors del Canal de Youtube del Museu a: https://youtube.com/user/museuterresebre


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info