BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Montsiā: Productes de l'horta Km 0

L’horta del Montsiā proveeix els mercats dels pobles de la comarca d’una gran varietat de verdures i hortalisses

etiquetes   producte proximitat, montsia, gastronomia, producte km0, productes montsia, carxofa

Montsiā: Productes de l’horta Km 0 | Amposta.info


L'horta del Montsiā

L'horta del Montsiā proveeix els mercats dels pobles de la comarca d'una gran varietat de verdures i hortalisses: albergínies, tomates, primentons, cebes, cols, coliflors, enciams, brōquils, alls, bledes, bajoques, porros, etc. També de fruita dolįa, com nectarines, préssecs, albercocs, peres i maįanes.


Carxofes

La varietat de carxofera més conreada al Montsiā és la de la varietat Blanca de Tudela, primerenca i molt productiva. Entre finals de juliol i agost comenįa l'čpoca de plantaciķ i les primeres carxofes arriben als mercats al mes d'octubre. La producciķ més elevada es concentra a finals d'hivern i principi de la primavera.

Guisada, arrebossada, en truita, en bunyols, bullida i d'acompanyament en una gran varietat de plats, la carxofa és una de les hortalisses més apreciades a tota la comarca. A les tradicionals rostides amb amics i familiars no falten mai les carxofes rostides. Simplement amb sal i un bon raig d'oli d'oliva extra verge DOP Baix Ebre-Montsiā i cuites a la brasa sķn un regal per al paladar.


Ara i tot l'any, compra producte de proximitat al Montsiā, garantia de producte fresc i de qualitat.


Montsiā: Productes de l’horta Km 0 Montsiā: Productes de l’horta Km 0 Montsiā: Productes de l’horta Km 0 Montsiā: Productes de l’horta Km 0 Montsiā: Productes de l’horta Km 0

Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info