AMPOSTA FAS GOIG

Montsiā: Oli d'oliva Km 0

Els olis del Montsiā sķn saborosos i aromātics, afruitats a l’inici de la campanya i amb una mica de dolįor al final

etiquetes   producte proximitat, montsia, gastronomia, producte km0, productes montsia, gastronomia, oli oliva, dop oli baixebre montsia

Montsiā: Oli d’oliva Km 0 | Amposta.info


L'oli d'oliva del Montsiā és un oli verge de qualitat extra obtingut de les varietats Sevillenca, Morruda i Farga. Les dos últimes varietats sķn autōctones de la comarca. La coloraciķ d'aquest or líquid, va des del groc verdķs al groc daurat, en funciķ de l'čpoca de collita i també de la situaciķ geogrāfica. Els olis del Montsiā sķn saborosos i aromātics, afruitats a l'inici de la campanya i amb una mica de dolįor al final.

La collita de l'oliva comenįa a mitjan novembre i s'allarga tot l'hivern. En l'elaboraciķ de l'oli s'utilitzen procediments mecānics en fred, perquč l'oli mantingui el sabor i l'aroma característic.

Tots els olis que han superat les proves de qualitat es comercialitzen amb la contraetiqueta de la D.O.P, Baix Ebre – Montsiā, distintiu que serveix com a garantia de qualitat per al consumidor. Actualment hi ha un total de 11 cooperatives productores inscrites al Consell Regulador que comercialitzen diferents marques amb Denominaciķ d'Origen Protegida.


Ara i tot l'any, compra producte de proximitat al Montsiā, garantia de producte fresc i de qualitat.


Montsiā: Oli d’oliva Km 0 Montsiā: Oli d’oliva Km 0 Montsiā: Oli d’oliva Km 0 Montsiā: Oli d’oliva Km 0 Montsiā: Oli d’oliva Km 0

Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info