SALVADË JOIERS, DES DE 1902. MÚs de 100 anys de confianša

MontsiÓ: Arr˛s Km 0

L’arr˛s que es conrea a la comarca del MontsiÓ s’empara en la DOP Arr˛s del Delta de l’Ebre, amb les varietats BahÝa, Tebre, Fonsa, Bomba, Montsianell i Gleva

etiquetes   producte proximitat, montsia, gastronomia, producte km0, productes montsia, gastronomia, arros, arros dop delta ebre

MontsiÓ: Arr˛s Km 0 | Amposta.info


La qualitat de l'arr˛s del Delta de l'Ebre Ús deguda tant a les qualitats edafol˛giques i climÓtiques de la zona com a la seva salinitat i altura de la capa freÓtica. L'arr˛s que es conrea a la comarca del MontsiÓ s'empara en la DOP Arr˛s del Delta de l'Ebre, amb les varietats BahÝa, Tebre, Fonsa, Bomba, Montsianell i Gleva.

Cada cop mÚs apreciat pel consumidor, aquest arr˛s destaca pel seu sabor i textura. La llista de plats preparats amb el producte estrella del Delta de l'Ebre Ús molt llarga i variada: paelles, arrossejats, amb verdures, d'acompanyament de carns, ... En els ˙ltims anys s'ha popularitzat el consum del licor d'arr˛s i tambÚ s'utilitza en la fabricaciˇ de cervesa, entre altres utilitats alimentÓries.

L'any 1985 les cooperatives arrosseres del Delta de l'Ebre van unir-se per treballar conjuntament la Qualitat AlimentÓria del seu producte. MÚs de 35 anys treballant per la qualitat i el reconeixement de l'arr˛s del Delta de l'Ebre, els ha portat a assolir el segell i la distinciˇ a nivell de la Uniˇ Europea i a convertir-se en els primers productors a nivell estatal d'arr˛s amb Denominaciˇ d'Origen Protegida.


Ara i tot l'any, compra producte de proximitat al MontsiÓ, garantia de producte fresc i de qualitat.


MontsiÓ: Arr˛s Km 0 MontsiÓ: Arr˛s Km 0 MontsiÓ: Arr˛s Km 0 MontsiÓ: Arr˛s Km 0 MontsiÓ: Arr˛s Km 0

Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info