BIGMAT CITY AMPOSTA

Montsiā Jove obre inscripcions per als cursos de Monitors i Pre-monitors de lleure d'aquest estiu

A partir del 13 de maig s’obren les inscripcions als tres cursos pels canals habituals

8/5/2019

Montsiā Jove obre inscripcions per als cursos de Monitors i Pre-monitors de lleure d’aquest estiu | Amposta.info


Els joves que vulguin establir un primer contacte amb el mķn de lleure es podran formar com a premonitors i monitors al Montsiā aquest estiu. La Xarxa de Serveis d'Informaciķ Juvenil “Montsiā Jove” organitza per als mesos de juny i juliol un curs de premonitors i dos cursos de monitors de lleure intensius. L'oferta de cursos respon bāsicament a una necessitat social. La comarca del Montsiā durant la temporada estival acull nombroses activitats vinculades en el lleure, on és essencial la presčncia de persones formades en aquest āmbit, siguin premonitors, monitors i directors de lleure.

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Montsiā és un referent al territori en l'organitzaciķ d'aquesta tipologia de cursos, on des dels seus inicis fins a l'actualitat ha format més d'un miler de joves.

La Fundaciķ Santa Maria de Siurana, Escola de l'Esplai de Tarragona, serā l'encarregada d'impartir aquests cursos. La formaciķ de monitoratge de lleure estā reconeguda per la Generalitat de Catalunya, a part de comptabilitzar com a mčrits en les borses de mestres del Departament d'Educaciķ.

Aquestes formacions s'adrecen a totes aquelles persones que estiguin interessades a projectar el seu camí professional relacionat amb el mķn dels infants i adolescents.

L'Ārea de Joventut aposta per descentralitzar aquestes formacions amb la intenciķ que tots els joves del Montsiā disposin de les mateixes facilitats a l'hora de formar-se. D'aquesta manera, Sant Carles de la Rāpita acollirā el curs de premonitors, mentre que els municipis de Santa Bārbara i Alcanar ho faran amb els de monitors de lleure.

Les inscripcions es poden formalitzar en qualsevol Punt d'Informaciķ Juvenil de la comarca, Oficina Comarcal i Oficina Jove a partir del 13 de maig. El preu d'aquestes accions formatives esdevé de 49,45 euros el curs de premonitors i de 158,23 euros els de monitors de lleure.


Montsiā Jove obre inscripcions per als cursos de Monitors i Pre-monitors de lleure d’aquest estiu | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info