BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

La figura de Montserrat Roig centrarÓ la celebraciˇ del Dia Internacional de la Dona a la Biblioteca

La Biblioteca SebastiÓ Juan Arbˇ ha organitzat per al pr˛xim dimecres 8 de marš una composiciˇ poŔtico-musical de Jaume Calatayud i Vicente Monera sobre la figura de lĺescriptora Montserrat Roig

3/3/2017

La figura de Montserrat Roig centrarÓ la celebraciˇ del Dia Internacional de la Dona a la Biblioteca | Amposta.infoDes que el 1975 l'ONU va institucionalitzar el 8 de marš com el Dia Internacional de la Dona arreu del mˇn s'organitzen nombrosos actes commemora la lluita de la dona en pro de la igualtat en la seva participaciˇ en la societat i en el seu desenvolupament Ýntegre com a persona.

Des de fa anys, la Biblioteca SebastiÓ Juan Arbˇ, concentra alguns dels actes de celebraciˇ del Dia Internacional de la Dona a Amposta. Per al pr˛xim dimecres ha organitzat l'acte Pinzellades de Roig, una composiciˇ poŔtico-musical de Jaume Calatayud i Vicente Monera, que ens proposen amb el seu espectacle un acostament a la figura de Montserrat Roig en totes les seves cares ľal personatge, a la dona, a la narradora, a la periodista, ... ľ amb cites de la seva narrativa i amb poemes i canšons de Josep Carner, Salvador Espriu, Rosa Leveroni, Marta Pessarrodona, Maria MercŔ Maršal, Jacques Brel, Jean Baptiste Clement, Joan Manuel Serrat i Marina Rossell.

Montserrat Roig ha estat una de les veus femenines mÚs significatives de la literatura catalana. Una dona valenta, ferma i lluitadora i una personalitat cultural compromesa i reivindicativa.

L'acte Pinzellades de Roig comenšarÓ a les 7 de la tarda a la Sala d'adults de la Biblioteca.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info