SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El molí de Cercós i la Biblioteca protagonitzen els gots reutilitzables de la Festa del Mercat

Hi haurà 8.000 gots amb la il·lustració d’Hernán en H, que es vendran i retornaran a les tavernes

etiquetes   noticies, cultura, turisme, festa del mercat, amposta

13/5/2024

El molí de Cercós i la Biblioteca protagonitzen els gots reutilitzables de la Festa del Mercat | Amposta.info


Els gots reutilitzables de la 16a edició de la Festa del Mercat a la Plaça tindran com a protagonistes la xemeneia del molí de Cercós i la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, reafirmava l'aposta de l'Ajuntament per la sostenibilitat: "És una acció que vam començar a implementar fa uns anys en diferents actes propis, i la Festa del Mercat és un lloc idoni per a l'ús dels gots reutilitzables, al qual sumem realçar el patrimoni històric, amb els molins com a protagonistes d'aquesta edició de la festa, i l'aposta pel talent local". La il·lustració dels gots és de l'artista ampostí Hernán en H.

En aquesta tercera edició dels gots reutilitzables n'hi haurà un total de 8.000 unitats. La regidora d'Acció Climàtica, Núria Marco, deia que "cada vegada n'adquirim menys perquè la ciutadania tenim més integrat que el poden tornar a fer servir en una nova edició". Marco afegia també que aquesta acció ajuda a mantenir la zona pública neta de residus, així com agraïa la participació de la ciutadania i els restauradors.

Com a novetat, aquest any l'adquisició i devolució dels gots serà a les mateixes tavernes de la festa. Els gots tenen un cost d'un euro, que es retornarà amb la devolució del got, sempre que sigui d'alguna de les edicions de la festa, amb la il·lustració del Pont, el Mercat o la Biblioteca. En total, el consistori compta amb uns 20.000 gots de les diferents edicions.SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiançaPer: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info