SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Més de dos-mil persones al Festival solidari Lo Riu Sona

L’organització farà un donatiu a l’associació de l’alzheimer de la comarca del Montsià de 2.500 euros

3/6/2019

Més de dos-mil persones al Festival solidari Lo Riu Sona | Amposta.info Foto: cedida


Més de 2.000 persones van passar per la 2a edició de Lo Riu Sona Festival el dissabte 1 de juny. Inaugurant els festivals i concerts de l'estiu, Lildami, Doctor Prats, Oques Grasses i Buhos van fer ballar els assistents des de les set de la tarda fins ben entrada la matinada. "En la seva segona edició Lo Riu Sona ja és un festival que es comença a consolidar", afrma el regidor de Comunicació i Festes, Ramon Bel.

Independentment de la venda d’entrades, l’organització de l’esdeveniment farà una donació de 2.500 euros a l’Associació de l’Alzheimer del Montsià.

La proposta del traper català Lildami, qui va presentar el seu darrer disc "Flors mentre visqui", va animar al públic més jove i familiar a les set de la tarda. Un altre dels grups que també va aprofitar l’ocasió per presentar la seva nova gira va ser Doctor Prats, amb "Avui lluny és més a prop". A les onze de la nit va ser el moment d’Oques Grasses, un dels plats estrella de la nit, al qual els van seguir Buhos amb un directe fantàstic. La banda d’Altafulla, Porto Bello, va pujar a l’escenari gairebé a les tres del matí oferint un espectacle que va fer saltar tothom qui quedava despert, i que va obrir via a Dj Partisana i Dj OGT, que van cloure una nit brillant de gresca i música en català.

En aquesta edició ja es va apostar pel públic familiar amb l’obertura de portes a mitja tarda, però per a la que serà la 3a edició de Lo Riu Sona, el regidor de Festes, Ramon Bel, ha volgut avançar que l’any que ve "serà una festa encara més familiar", on tindran cabuda tots els públics.


Més de dos-mil persones al Festival solidari Lo Riu Sona | Amposta.info

Més de dos-mil persones al Festival solidari Lo Riu Sona | Amposta.info Foto: cedidaSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info