AMPOSTA FAS GOIG

Més de 2.000 joves participen en el Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre

L’èxit de la dotzena edició el reafirma com un esdeveniment de referència al territori

etiquetes   noticies, ciutat, formació, joves, amposta

12/3/2024

Més de 2.000 joves participen en el Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Fins a 2.000 joves d'arreu de les Terres de l'Ebre van poder visitar la fira ocupacional i educativa, així com participar en les diferents activitats del 12è Fòrum Jove. Del 6 al 8 de març, es van programar una cinquantena de conferències, tallers i activitats al voltant de l'orientació laboral, l'acompanyament educatiu i la salut física i mental, totes enfocades als joves de la ciutat.

L'alcalde, Adam Tomàs, es mostrava satisfet perquè el Fòrum Jove s'hagi convertit en un punt de trobada de totes les polítiques transversals que es fan a Amposta. "Ens hem consolidat com a l'espai on el jovent de les Terres de l'Ebre pot informar-se del ventall d'activitats i sortides laborals disponibles, perquè tinguin al seu abast totes les opcions que s'ofereixen al territori". Des de Joventut, la regidora Iris Castell destacava que "em parlat molt de la retenció de talent quan al final es tracta de que marxar a estudiar a les grans capitals no sigui una obligació, sinó una opció més a valorar, així com tornar a casa a treballar sigui també una oportunitat a valorar".

Al Fòrum Jove van assistir 17 centres educatius, dels quals set d'Amposta, quatre d'altres municipis del Montsià i sis del Baix Ebre. A banda del jovent, en els diferents dies també van participar en les activitats prop de 25 famílies i una trentena de professionals.


Concurs d'Art Jove

Una de les activitats destacades del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre és el Concurs d'Art Jove, que per sisè posava en valor la tasca dels centres del territori, sobretot els que imparteixen estudis artístics. Enguany, el primer premi va ser per a Manel Pérez Serrano de l'INS Ramon Berenguer IV, el segon per a Qatarelnnde Senour, del mateix institut, i el tercer per Saray Favaró Haica, d'ESARDI.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info