EbreActiu, revista d´oci actiu

Més de 20 propostes multidisciplinàries, a la sisena edició del FesticAM

El Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta se celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’octubre

5/10/2019

Més de 20 propostes multidisciplinàries, a la sisena edició del FesticAM | Amposta.info L'espectacle Aureo, de la companyia Up Arte, donarà el tret de sortida al FesticAM 2019. Foto: cedida


Des d'exhibicions i espectacles de circ itinerant fns a instal·lacions, titelles o tallers, formen la programació del Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, que l'11, 12 i 13 d'octubre arriba a la sisena edició. Més de 20 propostes multidisciplinàries que durant aquest cap de setmana d'octubre converteixen a Amposta en la capital de les arts de carrer.

El director del FesticAM, Jordi Príncep, ha destacat que «Catalunya està exportant moltes propostes d'arts de carrer a festivals i programacions d'arreu del món, fet que fa que sigui un territori de referència en arts de carrer i Amposta vol ser-ne un dels focus de difusió. La nostra ciutat s'està dibuixant dins el territori com exponent d'innovació cultural, i ho fa acollint propostes capdavanteres en els diferents sectors artístics».

Aquesta edició, el FesticAM acollirà diverses novetats, una d'elles és la seva incorporació al programa «Fem Dansa» del Pla Impuls de la Dansa de la Generalitat de Catalunya, fet que ha atorgat al Festival l'oportunitat de comptar amb espectacles multi premiats i artistes de renom internacional. Una altra de les novetats és la programació prèvia i exclusiva per als centres educatius de la ciutat, i que constarà de tres obres de teatre programades per als dies 8, 9 i 10 d'octubre.

Pel que fa a la inauguració d'aquesta sisena edició, el divendres a les 21.30 h a la plaça Ramon Berenguer IV, la companyia Up Arte donarà el tret de sortida amb «Aureo», un espectacle de circ amb acrobàcies d'alt nivell tècnic, en un espai on les relacions entre objectes i persones han estat calculades amb precisió i argument. Posteriorment, a les 23 h a la plaça de l'Ajuntament, seguirà l'espectacle «Josafat», Gran Premi de Circ BBVA 2019 de la companyia Passabarret. També el divendres 11, a les 19 h al Casal, tindrà lloc «Els arrugats», una obra de teatre sobre les diferents capacitats de cada persona a càrrec de la companyia l'Espill de la Fundació Mercè Pla.

L'entrada a tots els espectacles i tallers és gratuïta. Només s'haurà de reservar entrada per als espectacles en espais d'aforament limitat a la pàgina web de l'Ajuntament d'Amposta. Més informació a etca.cat.


PROGRAMA DEL 6è FesticAMrestaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info